søndag 15. januar 2012

Siden vinteren er kommet på nordsida av brygga, ble det til at Eirik Håvar og Jeg mønstret på Presidentskipet i hardhausen som ikke har tatt vinter enda, og ligger på sørsida.
Vi må takke hr president og hans sønn Vegard for muligheten til å få være med. ukjent båt men slett ikke uten muligheter. Rullestorseil vel vel underrigget Bavaria er det, men her er det bare å sette igang med regattaen.
Vi skulle seile kryss til rød stake øst om Aspa så grønnestaken ved Tyskholmen videre rundt Kveiteskjæret og så til havnen.
Planen var å ikke gå for langt mot Hessalandet og vindstillen der så spinnaker ned til grønnestaken, og etter den raskt over mot holmane og spinnaker i mål.
Denne planen holdt vi og klarte å komme inn på en andreplass etter Pilar, men det var bare 30 sek som var differansen.
Nr 3 ble Terje i Ilter sin nye Melges 24 nr 4 og sist ble Arve i La-Vida.
Vinden slengte som den bruker å gjøre på Hessafjorden i styrke fra 3-10 m/s så årets første og største BH ble vist en liten stund mellom Kveiteskjæret og Tyskholmen. ;-) moro var det. Heldigvis så gikk det bra.
Mannskapet ble pisket til innsats, og gjorde en flott innsats, selv om jeg måtte heve stemmen to hakk for å få tingene utført.

Alt i alt en deilig dag på sjøen.

Vi gleder oss til sesongen begynner for fullt 1mai med Sukkertoppen rundt.

torsdag 12. januar 2012

onsdag 11. januar 2012

Og så er Lisensen til NSF betalt slik at vi har alt på stell.

Da kan sesongen starte for min del.

LYS avgiften er nå betalt for 2012.

mandag 9. januar 2012

Vi hadde ønsket oss å seile Hardhausen 2011 som ble utsatt til 2012 i begynnelsen av januar, men den ble utsatt enda en gang og da er det flere av vårt mannskap som ikke har mulighet til å stille så dessverre i år seiler vi ikke om hardhausen, vi får komme sterkere tilbake i løpet av mars med noen treninger.
Kanskje med nytt seil??? eller 2?

Vi sees i havna