torsdag 24. juni 2010

Treningen på tirsdag

Tre av det faste mannskapet og jeg satset på å få seilt ( trent)selv om det ikke er regatta, ett merkelig syn i Ålesund for her bruker vi regattaer å trene!! eller som en ynder å si: Trene de som må trene.. Vi fant ut at litt trening var ikke så dumt. :-)

Før vi dro utpå var det tid for litt mekking, slik at vi kan kjøre løygangen med cleat fra sargen. Utpå fikk vi fin vind 4 -6 m/s fra vest sol og deilig temp ja den var over de vanlige 8 gradene hele 12 grader ble det :-) det ble tatt endel slag sjekket seilvinkler etc utover hessafjorden. Vel ute ved korsafluda satte vi spinnaker, og foretok utallige jibber på vei tilbake. Noen ble perfekte mens noen rotet vi til, Dessverre så var ingen av Ingane med for det hadde vi behøvd.
Arnt gjorde en kjempejobb på fordekk, Eirik, og Millard sto for skjøt og bras, mens jeg forsøkte å rore etter beste evne. Maks fart SOG var 8,3 knop i lett vind med endel skjæring.
Vi ser at kommandoer må gis høyt og konsist noe som ikke alltid er lett bak rattet men det kom seg det også.
Vi gleder oss til seilasen på fredag med oppmøte kl 5 og da er vi 5 eller flere forhåpentligvis noe som vil gjøre det meste litt enklere.

Bilder fra trening vil nok komme.

Jan-Atle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar