tirsdag 19. oktober 2010

Da er premiesankingen nesten over.

Da har vi vært på seilerhytta og tatt for oss av premiebordet.
Det er første sesongen vi har seilt Vind Erla, og vi skal være fornøyd med hvordan sesongen har utviklet seg.
Vårseien brukte vi på å samkjøre mannskapet noe som resulterte i en 4 plass. Det bør vi være fornøyd med selv om vi hadde gode muligheter på en 2 plass. Men her må jeg bare ta skylden for en dårlig siste regatta.
Vårseriens tellende resultater ble: 1 førsteplass, 2 andreplass, 1 tredjeplass, og 1 fjerdeplass. slett ikke verst med tanke på at vi brøt 1 regatta ( jeg trodde roret var ødelagt ) og at båten sto på land på den første. Veloca tok oss på 1 poeng og Don`t panic med 1,5 poeng, så vi var nære.
Høstserien gikk mye bedre og her ble vi nr 2 med 2 stk førsteplasser 2 stk andreplasser og 1 stk tredjeplass som tellende. 11,5 poeng før neste båt og bare 2 poeng bak Banneren

Banneren gikk i vant stil av med seieren i både vår og høstserien. Vi gratulerer Ronny Fylling med mannskap for en flott prestasjon

Andre regattaer vi var med i området var:
KM - Intercity - GangeRolv og Vigrafjorden rundt.
Resultater KM nr 7 Intercity nr 18. Vigrafjorden nr 4 GangeRolv nr 3
Det var flere interessante seilaser i Ulstein seilforening som vi ikke fikk vært med på i år, men vi får prøve til neste år.

For å summere så må vi si oss veldig fornøyd med det første året med CB 365. Ingen totalseier men så nært så nært.

Vi vil også benytte anledningen til å takke Ålesunds seilforening ved regattakomiteen for ett flott regatta opplegg i sesongen 2010.
Vi ser frem til siste regatta i 2010 Hardhausen, og til neste års regattaopplegg med seiling både i tur/hav klasse og 2,4 mR klasse. da med spesielt deltagelse i VM for 2,4mR som neste års desiderte høydepunkt.

Jan-Atle

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med bra resultater. Bra blogg.

    SvarSlett
  2. Vi som seiler Vind-Erla takker for oppmuntrende ord

    SvarSlett