fredag 10. mai 2013

Vigrafjorden rundt 2013

Nok en gang ble det Vind-Erla som krysset mållinjen først etter en flott seilas på Vigrafjorden.
Flere spenstige båter var med så vi var spent på hvordan vi ville klare oss i denne gangen.
Starten rufsete som vanlig bak Lisa og a40 men begge gikk tilbake pga tjuvstart. Vi lå lenge i dårlig vind bar Rolf Marstein og Dream, men de valgte å stå langs land nesten til Roald før de satte kursen mot den grønne staken sør om nyleia på Lepsøyrevet hvor de rundet lenge før oss.
Vi seilte mer langs holmene og følte fin fart og høyde, men som nevnt noe bak Dream og Lisa som rundet en båtlengde før oss.
Spinnakeren gikk raskt opp og vi så at vi tok impå de to båtene i front, passerte Lisa og nærmet oss Dream før runding av staken ved flyplassen hvor de fikk problemer med spinnakeren, mens vi jibbet fikk den til å stå på en skarp skjæring og tok de igjen dro sakte i fra inn til mål og var to tre min før de i mål.
Banneren sloss mot Lisa heilt inn og det var vel nærmest dødt løp.
Etter de så vi at Pilar var  vei  i mål og Amigo7 de andre var ikke å se før vi gikk ikk Steinvågsundet og til havnen.
Båtene som var med: A35 Pilar - Arcona 400 Dream - A40 ?? - Banneren - Don't Panic - Bavaria 40 Amigo7 - Hanse 47 Lisa V og  CB365 Vind-Erla.

Det begynner å komme seg med  8 (rettet etter påtrykk fra Stein Frode ) båter på linjen men det er mange som burde vært med.

En CB i tet først over mållinjen i de tre første seilasene i år.

Neste seilas er på tirsdag.

2 kommentarer:

  1. Bra seilt igjen! Ikke like overbevisende på regnefronten, det var 8 båter med ja. Foreslår at dere slipper dere lenger bak i feltet neste gang så det blir lettere å telle alle båtene.
    :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi prøvde under starten som vanlig men deretter gikk det på skinner, men når vi sjeldent ligger langt bak rekker det med å teller 1 2 3 :-)

      Slett