torsdag 16. oktober 2014

Den siste tirsdagsregattaen.

Endelig skulle høstserie 4 arrangeres, med meldinger som var som der.
Men det blåste friskt i starten og dabbet noe av utover i seilasen.
Siden det var siste i serien og vi ikke var heilt på hugget i starten ble det en kveld med mye rot. Vi har tydeligvis enkelte ganger lette Alzheimers symptomer alle sammen.
Løpet var kjent vinden var passe, og allikavel klarer vi å surre det til med å ikke bestemme oss for å kjøre spinnaker på første lensen.
I etterkant tenker vi hva var det som fikk oss til å ikke kjøre spinnaker? Vel som skipper er ansvaret mitt og vi må bare legge ballen død og se fremover mot neste sesong.
Etter første lensen fikk vi til en fin runding og gikk oppover mot start for å runde den og klarte det rimelig greit tok innpå Banneren og Dream mens melgessene i denne vindrettningen er nok favorisert og kan Hasle avgårde på plan mot bunnmerke så de viste vi at vi ikke klarte å holde tritt med.
Dream har fått opp farten og holdt oss på god avstand, mens vi fikk passere Banneren og rundet rett før de.
En runde til og stillingen holdt seg, selv om vi fikk rigget spinnaker og dro litt på Banneren men klarte ikke å ta innpå de andre noe særlig, greit nedtak, brukbar runding og fin fart mot merke. I mål som Nr 4 all over ble vi Nr 5 etter Ilter - Addicted - Banneren - wiki moku. Etter oss kom Dream og Imagine.
Vi får bare trene og trene for å komme sterkere tilbake.

Noen som vil seile utover mot Hardhausen? Tenker å bruke noen lørdager eller søndager.

Gi beskjed så lager vi istand noe gøy.

Jan-Atle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar