torsdag 15. april 2010

Trening tirsdag 13 April

Stadig nye båter finner det for godt å komme seg på sjøen. Denne gangen var Magica en J92 ute og luftet alle seil.
I tillegg var også Fredrik ute med mannskapet.

Vi startet med å øve på jibber og tok 10 - 12 jibber nedover fjorden, mot byen ble det mange slag.
Dette ble gjort to tre ganger slik at slag og jibber satt bedre og bedre, vi ble etter hvert meget fornøyd, selv og Millard fant litt å sette fingeren på: Jan-Atle du avslutter slaget for raskt :-) ja han hadde helt rett i det. Det viste kjølvannstripen. Må bare ta med at det var litt bevist for at resten skulle komme raskere i sving, men det er fint å bli passet på.
Etter at alle tre båtene hadde trent litt på egenhånd så samlet vi oss til en harestart med runding staken utenfor meieriet som kryssmerke. Vi startet nede ved Langevågs holmene og rundet stanken og gikk nedover igjen.
Vi fikk ordentlig trykk i båten både opp og ned men rotet det til på slutten slik at Fredrik rundet rett i hekken på oss, men vi fikk innerste båt og holdt de bak hele veien ned hvor de på slutten to ett feil valg så var løpet kjørt
Neste start var en kopi av den første bare at vi seilte mot grønne staken utenfor Tyskholmsrompa siden vinden kom mer fra Øst.

Vi startet veldig bra fikk raskt en liten ledelse, slo ikke i takt med vindskiftene og havnet langt etter begge de to andre, så her er det mye å trene på. Moro var det lell.
I båten er standarden i ferd med å øke Arnt har tatt på seg catering rollen og stilte med 2 hvete stenger som smakte godt, stemningen ombord blir bare bedre og bedre

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Og fortsettelsen skulle være treningssamlingen i helgen , men aske fra Island, og mye vind ser ut til å ødelegge denne helgen.
Men planen er at vi stiller i brosundet på lørdag. Søndag er det meldt mindre vind så da burde vi få seilt endel.
Tiden vil vise.

Rederen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar