onsdag 9. juni 2010

Slik gikk det i vårserie 6.

Vårserie 6 ble ingen stor sukesess, enda som vi prøvde. Vi startet som vi ønsket litt til babord for midten av linjen. Her nede startet Banneren og Grand vitesse i le av oss så dette så riktig bra ut kortest vet til merket.
Vinden i går var av rotevindslaget og virret fra lens til kryss, så starten ble litt bingo.
Vi trodde at vi ville få slør til første merke men alle andre pakket tidelig opp spinnaker, og fikk de satt med hell. Vi ventet nok en gang for lernge med å få satt spinnaker. Vi tapte en del siden vi fikk Magica i lo og de kjørte med genaker her mistet vi 2 plassen rundt dette merket.

Spinnakerkjøringen gikk bra til neste merke, nedtak heilt greit, kryssen til merke 3 meget bra og vi tok endel innpå de foran. Vinden snudde og vi hadde spinnakeren på feil side så vi satte ikke den og det var ei tabbe.
Veloca tok oss igjen med spinnaker som vi nok en gang ikke valgte å heise og seilte ifra. Vi nærmet oss på neste kryss men ikke nok til å ta igjen de som lå i front.

Inn mot mål gled vi stadig innpå men fortsatt ikke nok til en topp plassering denne gangen.
I dag var Millard - Eirik - Arnt - Inge B og jeg som utgjorde manskapet.
Antall båter som startet var 8:
Banneren - Veloca - Magica - Vind-Erla - Amigo IV - Grand Vitesse - Bretanus og La Vida. Mener at rekkefølgen i mål ble slik som dette.
Etter å ha gjennomgått regattaen så er det flere ting vi er fornøyd med og endel ting vi ser må forbedres men slik er det med mange tipper jeg :-)


Hilsen

Jan-Atle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar