tirsdag 19. juni 2012

Vår regatta helgen 16 /17 Juni

Så var det regattahelg som Vårserien skulle vært opplading til, med seilaser på Valderhaugfjorden. Det var bare det at vindmeldingene sa 2-3 m/s på lørdag og fallende til 0 på søndag.
Poppe var regattasjef og bestemte at vi tar å seiler rundt Kjeholmen og til Skjongfluda rundt Olskjæret med staken og i mål.
Vi fikk beste starten og kom fint i gang, ledet hele veien med Banneren hakk i hel. gjennom hele løypa, vi gikk i mål noen få min før Banneren, men en CB var i tet hele løpet.
Vinden falt så vi gikk til land og ventet på de andre båtene, det tok si tid siden vinden falt til nesten 0.Gratulerer til Gutta på Banneren med seier vi ble nr 2.
Meldingene sa at det kom til å bli ei dreining så da vi startet på regatta 2 blåste det 3-4 men den falt rett etter start, vi fikk ikke noen god start og lå på etterskudd lenge, men vi valgte en annen kurs enn Banneren på ett tidspunkt var de langt langt foran, men tror nok at strømmen tok de mere enn oss. så vi skiftet side en rekke ganger siden vinden slo tilbake i fra Kverve gang på gang, så vi tok stadig innpå og gikk tilslutt forbi og gikk først i mål igjen men dessverre ikke langt nok til å slå Banneren dette løpet heller.
Nok en gratulasjon til det dyktige mannskapet på Banneren med en førsteplass.
båtene som var med var ikke flere enn Pilar, Banneren,Oss og en ny båt fra Hildre som seilte regatta for første gang.
Vi valgte å stå over seilasen på Søndag sammen med flere så Poppe sendte melding tidelig om morgenen og avlyste siden det ikke var noe vind.

Håper flere båter stiller på denne regattaen til neste år.


Jan-Atle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar