lørdag 29. september 2012

Borgundfjorden Rundt 2012

Som bildene viser så var det ikke så mye vind i dag heller. Men starten gikk med spinnakeren oppe uten det hjalp, men veivalgene var opp mot første runding bra og vi rundet som båt nr 2 neste legg gikk ikke fullt så bra men rundet som nr tre.
Videre innover mot knappen gikk det veldig trått i motstrømmen og Pilar passerte også. Det var en fantastisk fjord og blikk stille, så her var konsentrasjonen på topp. Vi valgte å gå midt i strømmen mot knappen og sakte sakte gled innpå de tre andre som valgte å gå på sørsiden av fjorden, ved runding var vi 50 mtr bak Ilter og Banneren og 5 mtr bak Pilar. Vi gikk litt høyere enn Pilar og seg forbi, vi hadde marginalt mer fart enn Ilter og Baneren. Vi gled forbi i le og lå faktisk først. Kjetil la en avkortingslinje 100 mtr unna, vinden endret seg litt slik at Ilter fikk litt bedre driv enn oss og gikk i mål rett før oss. Vi gratulerer med først over mål og mest sannsynlig andre plassen, men når Baneren kommer rett bak oss så vet vi hvem som vinner Gratulerer med nok en seier til Bannermanskapet.
Pilar inn som nr 4, men vi kan ikke væ sikker siden Gunnar med Mambaen og Pelle med Bavarien pga lavt lystall kan blande seg inn i kampen om andre og tredje plassen.
Vi får sjekke på hjemmesiden hva som skjer.

I morgen er det neste regatta på programmet en utsatt tirsdagsregatta.

Vi sees på fjorden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar