fredag 30. april 2010

Dette er grunnen til at Vind-Erla står på land.

Ting tar tid. Det vet vi, og når Yves ''plastic fantastic'' har 3 og halv dags uke å nå er hjemme i stedet for å jobbe på skuta,  forsvant siste rest av håp om deltagelse i de to første tellende seilaser i sammenlagtpokalen for 2010. Her kommer litt dokumentasjon
Her er noen bilder av skaden under køya fremme


  
Her er bilder over hva som er gjort.

Da har Yves plastret inn stringer og de deler som har løsnet på spantet.
I tillegg for å få enda stivere forskip så legger vi inn ett ekstra spant, da håper vi at alt blir berre lekkert og funksjonelt.
Ett skår i gleden over å få begynt arbeidet, var at både logg og dybdemåler måtte hugges løs, så nå blir det satt inn en annen type som er trådløs Tacktic regatta er vel benevnelsen, like godt å få inn denne typen nå når gjennomføringene av det gamle systemet er ødelagt.
Da vil all instrumentering ombord være av samme merke, og skal kunne kommunisere med hverandre samt gps - pc - etc.
Det kommer til å bli 2 eller 3 dager i Ulsteinvik med priming- bunnstoffing- og polering støvsuging og vasking,  om været holder. Så sjøsetting ca torsdag fredag neste uke. Det er like godt å bruke tid på dette nå som vi ikke har noen andre valg.

Når vi nå først er inne på hva som bør gjøres så kan jeg ta med litt til :-)


Her er det overgangen mellom kjøl og skrog hvor tetningsmassen har sluppet taket i underlaget. Da var det bare å slipe ned på gelcoat og la det vannet som har samlet seg på toppen av kjølen få muligheter til å renne ut. Her er det snakk om bare noen dråper.
Videre fremgang er å legge på Tec 7 prime på utsiden 4 strøk så bunnstoff. ikke all verden men det må gjøres ordentlig.
Tenker at innvendig så skal jeg få sjekket kjølbolter om det er noe å gå på vedtrørende tiltrekknig, vi ser frem til å tilbringe tid i Ulsteinvik..

Rederen.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar