torsdag 22. april 2010

Påskeseiling i kremforhold

I går ble det ryddet, vasket, skrudd i Vind-Erla. blokker i masta ble smurt opp. Så påsken benyttet på beste måte ( Eirik var den som gjorde det meste her).
Etter at undertegnede var ferdig med den obligatoriske handlingen til de siste påskedagene, var vinden og solen kommet tilbake til Ålesund.
Deilig temp ca 10 grader flott vind ca 6ms så da ble det til at jeg og Eirik tok en liten tur på 3 timer utpå.
Vi krysset oss innover Borgundfjorden og Åsefjorden før vinden falt. Vi snudde fikk satt spinnakeren etter litt rot,og  Båten gled flott utover i over 5 knop etter ei stund jibbet vi, og fikk skjært litt og farten steg  til over 7 knop.
Vi vurderte å ta ned når vi nærmet oss sundet mellom Tyskholmen og Borgundgavelen, men vinden var stødig og slengte ikke så det var heilt greit å komme i fint driv inn på ''Kolvikhavet''.   Vi tok ned ryddig og greit startet motor og gikk i havn.
Tenkte jeg det ikke Lars hadde ringt, hva var det som ikke var 100% nå da Lars? jo litt senere kom det frem at liket på spinnakeren rett før vi tok den ned IKKE sto 100 % :-) men ned kom den, pakket ble den, og vi kom oss inn til  båsen.
Nok en deilig tur.

Rederen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar