lørdag 17. april 2010

Treningshelgen som forsvant i asken del 1

Nei det var ikke så gale, men Christen kom ikke, på Vind-Erla vet vi ikke hvordan riggen egentlig er satt, men vi reiste til byen og traff Arve der med La Vida vi kan ikke glemme at ungdomsbåten Amigo også kom i brosundet.
I Brosundet før seilas


Nesten klar til avgang

Vinden som var meldt var kuling styrke 15, så de svarte seila måtte vike for de vite som tåler mer vind, og jeg er ikke så redd for at de blir ødelagt.
Vinden viste seg å være fallende, men vi vi seilte på maks 11 m/s vi avtalte start mellom Olskjæret og Olskjersboen så runde bb Kjeholmen videre til skjongfluda runde grønnestaken utenfor tueneset så til mål.
Arve startet noe foran Andreas og oss, vi klarte etter ei stund å passere Amigo tok opp jakten på La Vida  som vi nådde igjen i ikke langt etter stakene mellom Kjeholmen og Valderøya.
Vi nærmer oss med bedre høyde og fart


Og så var det gjort og fra her til mål ble det bare lengre og lengre distanse 

Her bak er Amigo

Vi gikk noe høyere og litt fortere så alt var bare bra. Båten fungerte som den skulle heit til vi passerte fergeleiet på Valderøya da en skrue løsnet på løygangen og skapte litt surr og rot med en liten brouch . resten av seilasen gikk egentlig helt fint og vi komm i mål ca 9 min før arve og ca 12-13 min før Andreas. Vi tok lunch og avsluttet i brosundet. vi tok en liten debrief hvor vi gikk i gjennom seilasen,. Vi var egentlig meget fornøyd for nå begynner ting å sitte på trimming av seil, og videre forståelse av seiling.
Det er alltid artig å seile sammen med gode venner. Vi får sikkert noen bilder på nettet når Millard sender de til meg.
Fortsettelse kommer i morgen.


Hilsen

Rederen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar